Fethiye’de Rus pazarını büyütmek istiyoruz

 Fethiye’de Rus pazarını büyütmek istiyoruz
Dalaman’da Rus acenteleri buluşturan ITF International Travel Forum, Intourist/ThomasCook Acentesi tarafından organize ediliyor.


Bu yıl Fethiye-Ölüdeniz, Liberty Hotels Lykia/Sentido Lykia Lykia Resort and Spa'nın ev sahipliği yaptığı ITF International Travel Forumu'na 450 dolayında Rus acente katılıyor.
 
 Intourist/ThomasCook Acentesi Türkiye Genel Müdürü Şehmuz Yüksekses, organizasyonla ilgili şunları söyledi:

"Gelenekselleşerek; Bölge Turizmine, tartışmasız bir şekilde, önemli yararlar sağlayan bu organizasyonların başarısı ve yarattığı pozitif etkinin teşviki ile bu çalışmaların sürdürülmesi, yeni hedeflerin yer alması ve geliştirilerek devam ettirilmesi kaçınılmazdır.”
 
Liberty Hotels Lykia ve Sentido Lykia Resort and Spa Genel Müdürü Mehmet Biçer ise ‘’ Amacımız Rus pazarını tesislerimizde ve Fethiye’de büyütmek. Bu tur organizasyonları 2015 yılında da yapmaya devam ederek, Fethiyemizin tanıtımına katkıda bulunmanın keyfini yaşamak istiyoruz’’ dedi.
 
Yapılacak olan bu yeni organizasyonda katılımcı Rus acentelerinin üst düzey temsilcileri ile; 
toplantı ve Work-Shop etkinlikleri esnasında

Yerinde tanıtım" yapılması, 

Yerel yönetimler ve İşletmecilerle yüz-yüze buluşma/görüşme fırsatının yaratılması, 

Doğrudan temaslar sağlanarak iş olanaklarının geliştirilmesi doğrultusunda, öngörülen faydaları arttırmak hedefleniyor.

Bu bağlamda 450 acenteci konukla bağlantılarını geliştirmeyi planlayan bölgenin turizm yatırımcıları ve konaklama tesislerinin yöneticileri de organizasyonda yer alıyorlar.
 
Rus turistlerin tatil tercihlerini kullanırken, Fethiye'yi ve organizasyonda yer alan tesisleri seçmesini sağlayarak; maksimum fayda üretebilme imkanları yaratacak olan organizasyon, acente ve konaklama tesislerinin birlikte yaratacağı sinerji ile bölgeye ve işletmelere ciddi geri dönüşler sağlamayı hedefliyor.
 


Bu Haber 23.10.2014 - 14:01:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.