Emir Hotels, Türkiye'de bir ilke imza attı

 Emir Hotels, Türkiye'de bir ilke imza attı
Emir Hotels bünyesinde faaliyet gösteren Sensimar Side Resort & Spa, The Xanthe Resort & Spa ve The Sense De Luxe Hotel 5 farklı dalda ISO belgelerini bir arada alarak Türkiye’de bir ilke imza attı.


Kalite Müdürü Servet Kaya önderliğinde 1,5 yıl önce başlatılan Kalite Yönetim Sistemleri çalışmaları başarılı sona ulaştı. Bölgede yenlikçi ve öncü çalışmaları ile kendinden söz ettiren Emir Hotels ISO9001 Kalite, ISO22000 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO14001 Çevre ve ISO10002 Misafir Memnuniyeti yönetim sistemleri alanlarında TÜV/Saar tarafından denetlenerek kalitesini tescilledi.
 
Marmara SPS Danışmanlık Hizmetleri yöneticileri Murat Küçükbezirci ve Bilal Akay’in belgeleri takdim ettiği törende Emir Hotels Genel Koordinatörü Salih Başaran kaliteyi korumanın önemini vurgulayarak:

’’Tüm ekibimizin azimli ve hedef odaklı kurumsallaşma çalışmaları sonucunda belgelerimizi alarak başarılı bir sona ulaştık. Lakin bu başarılı final büyük bir sorumluluğun da başlangıcı bizim için. Bu sorumluluk ve misafir memnuniyeti bilinci ile kalite standartlarımızı koruyarak daha ileriye taşımak için süregelen eğitimlerimizi devam ettirmeyi hedef olarak belirledik. Bu vesile ile emeği geçen genç ve dinamik Emir Hotels ekibine başarılarından dolayı teşekkür ederim’’ dedi.
 


Bu Haber 02.03.2015 - 15:55:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.