Cem Uzan neden istifa etti, bundan sonra ne yapacak?

 Cem Uzan neden istifa etti, bundan sonra ne yapacak?
Turizm sektörünün en başarılı yöneticilerinden Cem Uzan, Rixos Türkiye Oteller Koordinatörlüğü görevinden istifa etti. Uzan, istifa gerekçelerini TurizmGüncel’e açıkladı.


Eda Özsoy – Turizm Güncel


Rixos’taki  yeni yapılanma sonrasındaki işleyişin kendi çalışma prensipleriyle uymadığını söyleyen Cem Uzan, bu nedenle istifa kararı aldığını söyledi. 48 yaşına geldiğini ve artık sektörde profesyonel olmaktan sıkıldığını kaydeden Uzan, yaptığı işlerin ortada olduğunu ifade etti.

'RİXOS İLE BAĞLANTIMI KOPARMAYACAĞIM'

Rixos Grubu’nun otelcilik bölümünden ayrıldığını vurgulayan Uzan, işadamı Fettah Tamince ile bağlantılarını koparmayacağını söyledi.  Uzan, "İstifamın ardından Fettah Bey 'Gel benim diğer şirketlerimle ilgili bir şeyler yapalım’ teklifinde bulundu." dedi.

'OTEL YATIRIMCISI YA DA İŞLETMECİSİ OLMAK İSTİYORUM'


Ben de bu doğrultuda çalışmalarımı sürdüreceğim. Yıllardır bu sektöre emek verdim ancak artık profesyonel olmak istemiyorum. Otel yatırımcısı ya da otel işletmecisi olmayı arzu ediyorum. Bir iki şirketten danışmanlık teklifleri var, bunları da değerlendireceğim. Her şey kısmet. İlerleyen günlerde çalışmalarımla ilgili ayrıntılı bilgiler vereceğim” dedi.




Bu Haber 26.05.2015 - 10:03:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mustafa 02.06.2015 - 01:22

    İsabet olmuş. İyi de olmuş. Kenisini tanımam etmem. Bu siteden takip ettiğim kadarıyla Cem bey zaten vizyon olarak tükenmişti. 12 yıldır bu işin içindeyim. Turizmde kaliteden tasarruf edilmez, feragat edilir. Bu şu demek: verdiğiniz bir hizmetin kalitesini düşürerek sunmaya çalışmak yaptığınız işteki gereksizliğinizin göstergesidir. Konsept değiştir, veremeyeceğin hizmeti kaldır. yine sen ama yeni sen ol.

  • MGencer 27.05.2015 - 11:04

    Hayırlı olsun. Her seçiş bir vaz geçiştir. Patron olursan rahatından, işçi olursan huzurundan feragat etmen gerek.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.